blogin kuulumiset

Minun on pitänyt jo pitkään kertoa teille, että olen nykyään uusi Perhekuplan bloggaaja. Perhekuplalla on uudet kotisivut -> perhekupla.fi. Olen odottanut että kotisivut on valmiit, että saisitte käydä kurkkaamassa ja siten saada enemmän tietoa tästä. Hain uudeksi bloggaajaksi marraskuussa tai joulukuussa ja vähän ennen vuoden vaihtumista sain kuulla, että minut on valittu mukaan tähän Perhekuplan tiimiin.

Perhekupla on yhteisö perheille (lähinnä), ja meitä bloggareita on nyt 16 kappaletta plus minä. Käykää ihmeessä tsekkaamassa nuo muutkin Perhekuplan blogit. Lista blogeista löytyy muun muassa tästä oman blogini tietokoneversion oikeasta reunasta. Myös heidän blogeista löytyy linkki minun blogiini. Olen jo muutamaan bloggaajaan ehtinyt vähän tutustuakin ja todella mukavalta yhteisöltä tämä vaikuttaa. Apuja saa kun pyytää, eikä ole olemassa tyhmiä kysymyksiä.

Blogini täyttää maaliskuussa neljä vuotta, vaikka tekstejä täällä on jäljellä enää vuodesta 2016 alkaen. On jo pitkään ollut tunne, että jotain pitäisi blogin suhteen tapahtuakin. Edetä eteenpäin, saada enemmän näkyvyyttä, luoda kontakteja. Ylipäätään ottaa askel eteenpäin. Olen pitkään puhunut että tämä on minulle harrastus ja teen tätä omaksi ilokseni. Asia on edelleen näin. Ehkä blogin kirjoittaminen otti nyt vuoden alussa harppauksen ylemmäs sanasta harrastus, mutta en minä tätä työksi kutsuisi. Sain tähän ihan uudenlaisen innostuksen nyt kun pääsin mukaan Perhekuplaan. Tiedän, että katsojamäärät ovat kasvaneet ja monet uudet lukijat ovat löytäneet tänne. Tulee inspiroitunut ja motivoitunut fiilis kirjoitella tänne - teidän ansiosta. Koska vaikka tämä onkin harrastus - haluan saavuttaa koko ajan enemmän ja enemmän. Teen tätä itseni takia. Saan omaa aikaa itselleni kun tätä kirjoittelen. Saan hypätä äidin kengistä bloggaajan kenkiin. Saan jakaa mielipiteitä, ajatuksia ja elämyksiä tänne. Tämä on ikään kuin julkinen päiväkirja mitä kirjoitan, ja nautin tästä. Toki kirjoitan tätä myös teidän takia. Jos kukaan ei lukisi tätä tai ketään ei kiinnostaisi - kirjoittelisin varmaankin blogin sijasta päiväkirjaa vain itselleni. Eli kiitos siis myös teille! Ja kiitos Perhekuplalle, että pääsin kääntämään blogissani uuden sivun.

Syksyllä ajattelin, että tuleekohan blogillani olemaan syntymäpäivää keväällä. Olen monesti ajatellut, että poistan blogini. Koska vaikka tykkään tästä ja tiedän että muutamat ihmiset tätä ovat lukeneet - minua ei motivoinut tämä enää samalla tavalla. Tulee niin superiloinen olo siitä, kun tykkäätte jostain postauksesta tai kommentoitte minulle jotain. Saan niistä niin paljon motivaatiota ja hyvää energiaa! Joskus jopa mietin, että ärsytänkö ihmisiä kun jaan blogi-asioita Instagramissa. Vaikka miksi ärsyttäisi? Ei niitä olisi pakko katsella. Instagramista on tullut hyvä paikka kysellä blogiin liittyviä asioita ja muutenkin olla enemmän läsnä lukijoiden kanssa. Tänne harva kommentoi samalla tavalla kuin sinne.

Päätös hakea Perhekuplaan oli sellainen "itseensä uskomisen -etappi". Ajattelin, että jos pääsen mukaan tähän tiimiin, motivoidun. Jos minua ei valita uudeksi bloggaajaksi - poistan blogini. 
Ja hyvin kävi. Kun tiedättekö - vaikka tykkään kirjoitella tänne ja jakaa meidän arkea näkyville, niin silti kaipaan siitä ainakin jo nyt neljän vuoden jälkeen jotain vähän "takaisinkin päin". Saan tästä niin paljon enemmän kun tiedän, että olette siellä ruudun toisella puolella.

Odotan innolla mitä tämä vuosi tuo tullessaan, minkälaisia postauksia blogissani tullaan näkemään, keitä uusia ihmisiä tapaan ja minkälaisia yhteistöitä voisin tämän kautta saada.

Blogi sai muuten myös uuden ulkonäön! Mitä pidätte? Panostin enemmän tietokoneversioon, eli tähän "pääversioon", joten jos sinulla lepää läppäri siinä vierellä niin avaa mielummin se. Näet helpommin kaikki oleelliset tiedot ja linkit. Mobiiliversio Bloggerissa on mitä on, niihin ei kauheasti pysty itse vaikuttamaan. Niistäkin kuitenkin oleellisin asia näkyy, eli postaukset teksteineen ja kuvineen. Tykkään itse siitä että tämä on hyvin simppeli. Mustaa tekstiä valkoisella pohjalla, muutamin väripilkuin. Blogin mielestäni kuitenkin pitää näyttää kirjoittajaltaan. 


P.s. Ihanaa ystävänpäivää kaikille teille 
<3 - Emilia

Kommentit

Suositut tekstit