onnellisia asioita juuri nyt

Onnellista maanantaita juuri sinulle! Kun ulkona on harmaata ja tiet ovat loskassa - yritetään keskittyä niiden sijasta positiivisiin asioihin. Välillä on hyvä hiljentyä ja pysähtyä miettimään asioita, mistä on itse onnellinen juuri nyt. Minulla on onnellinen pieni elämä, mutta kaikki päivät eivät silti ole niitä parhaimpia. Pyydän siis sinuakin hetkeksi miettimään, mitkä 15 asiaa tekevät sinut onnelliseksi juuri nyt. Sain idean tähän postaukseen Perhekuplan Hima Saimi -blogista, käykäähän kurkkaamassa hänenkin postaus aiheesta.

Olen onnellinen juuri nyt:

1. Terveys. Että minä olen terve. Että mieheni on terve. Ja etenkin, että lapseni ovat terveitä - nämä asiat eivät ole ikinä itsestäänselvyyksiä.

2. Lapset. Yritän muistaa arvostaa huonoinakin hetkinä sitä, että sain sen ainoan asian mitä olen pienestä asti toivonut - lapsia.

3. Olen onnellinen tästä fiiliksestä. Kun vuosi vaihtui, minusta tuntui että tästä tulee paras vuosi pitkään aikaan. Saan tänä vuonna paljon asioita aikaiseksi. Asioita - mitkä tekee minut onnelliseksi. Tästä tunteesta aion pitää kiinni ja nauttia.

4. Koti. Olen onnellinen, että meillä on hyvä koti missä on hyvä olla juuri nyt.

5. Parisuhde. Hyvä parisuhdekaan ei ole itsestäänselvä asia. Aina ei riitä vain se, että kahden ihmisen kemiat kohtaa. Olen onnellinen meidän hyvästä parisuhteesta kaiken kiireen ja lapsiarjenkin keskellä.

6. Itsetunto. Olen onnellinen siitä, että olen saanut itsevarmuutta olla oman itseni, juuri tällaisena kuin olen. Vielä en ole siinä pisteessä kuin kuuluisi olla, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa.

7. Harrastukset. Olen iloinen siitä että olen löytänyt omat juttuni. On tanssia ja on blogia. Ja siinä lomassa meikkailen, ihan vain huvin vuoksi. Nämä asiat tekevät minut onnelliseksi.

8. Suomi. Olen iloinen että saan asua Suomessa ja että minullakin on oikeuksia.

9. Tukiverkosto. Olen erittäin onnellinen siitä, että minulla on hyvä tukiverkosto. Aina on edes yksi ihminen, kenen luo voisin mennä vaikka keskellä yötä.

10. Ystävät. Edellinen asia liittyy vähän tähän, mutta olen todella onnellinen siitä että olen löytänyt viimeistään nyt ne oikeat ja aidot ystävät vierelleni. Ja ne ystävät tulevat todennäköisesti pysymään edes jollain tavoin vierelläni aina.

11. Opiskelut. Olen juuri nyt tässä hetkessä todella onnellinen siitä, että opiskelujen suhteen asiat ovat jo aika hyvällä mallilla. Asiat etenee.

12. Blogi. Olen onnellinen, että koen edistyväni bloggaajana vihdoin. Olen vihdoin löytänyt myös oman tyylini täällä blogissa.

13. Päiväkoti. Olen onnellinen, että Alinalla on mukava olo käydä välillä tarhassa leikkimässä. Hän on saanut siellä kavereitakin ja se tekee tämän äidin niin iloiseksi.

14. Olo. Yksinkertaisesti - olen onnellinen siitä että minulla on niin henkisesti, kuin fyysisestikin juuri nyt melkoisen hyvä olo.

15. Yleiskunto. Olen huojentunut siitä, että olen saanut yleiskuntoani parannettua enkä enää hengästy niin helposti kun kuljen esimerkiksi rappusia. Vartalossa on voimakkaampi ja terveempi olo.Aina löytyy edes yksi positiivinen juttu - harmaanakin päivänä.
Kommentit

 1. Anonyymi20/2/19

  Täytyy alkuun sanoa, että sun blogi on aivan ihana! Mahtavaa, että on noin paljon asioita, mistä olla onnellinen. Usein sitä keskittyy niin paljon negatiivisen, ettei edes huomioi niitä elämän pieniäkin onnea tuoviin asioihin. Mihin olet suuntaamassa opiskelemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, päivä piristyi kommentistasi :) Ja totta, kyllä sitä itsekin helposti näkee vain negatiivisia asioita kunnes muistaa että hei - onhan niitä positiivisiakin juttuja! Opiskeluista paljastan sitten kun asia etenee sen verran, että pääsen kouluun. Nyt asiat vielä sen verran kesken :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit