oot niin ihana

Kaupallinen yhteistyö / Oot niin ihana / Perhekupla


Moikka! Kun tätä kirjoitan, on perjantai iltapäivä - hyvin vesisateinen sellainen. Inhottavan harmaa sää, mutta kai nämä loskaiset ja sateiset päivät on vain kärsittävä, että kesä voi tulla. Toisaalta mukavan tunnelmallista täällä sisällä, kun kädessä on kaakao ja koko perhe on tässä olohuoneessa koolla. Viikonloppu voi alkaa! Eilen posti toi kotiin odotettuja tuotteita - käydään tässä nyt enemmän läpi niitä.

Pääsimme tutustumaan Oot niin ihana -tuotteisiin.Ihan ensimmäiseksi - uudet neuvolakorttikotelot. Oi kyllä kiitos! Alina on joskus ottanut työkseen sotkea molempien lasten vanhat neuvolakorttikotelot permanenttitussilla. Alinalla oli neuvolasta saatu keltainen kotelo ja Robinilla vihreä. Haluan, että neuvolakortit säilyvät mahdollisimman hyvänä ja mahdollisimman pitkään - näiden kuorien avulla se on nyt mahdollista. Lisäksi onhan se silmälle ilo, kun on näin nätit kuoret. Lasten neuvolakorttikotelot voi toimia myös passin säilytyksenä tai vaikkapa raskausajan neuvolakortin kotelona. Kotelot on muoviset, joten myös helppo puhdistaa (jouduin jo nämä kerran puhdistamaan, sillä Alina ehti kaataa näiden päälle mehua - onneksi ei käynyt kuinkaan).


Lisäksi sain tällaisen Oot niin ihana -julisteen. Olen ollut tämän viikon Perhekuplan Instagramissa päivittelemässä tarinaa, ja olenkin siellä maininnut että haluaisin lastenhuoneen seinille uudistusta. Meillä on siellä ollut kaksi taulua, mutta toiseen olen kyllästynyt tyystin. Olen etsinytkin jotain simppeliä, nättiä ja lastenhuoneeseen sopivaa julistetta. Tässäpä nyt sellainen!

Näiden ihanuuksien lisäksi pääsimme tutustumaan By Pinja -koruihin. Aluksi ajattelin, ettemme tee tällaisilla mitään sillä en enää imetä. Olen aina ajatellut ja luokitellut tällaiset korut pelkästään imetyskoruiksi. Mutta kun otin enemmän selvää niin tajusin, että näillä koruilla on muutakin käyttötarkoitusta. Esimerkiksi vauvat, jotka tekevät hampaita ja ikenet on kivuliaat - tämä sopii siihen tarkoitukseenkin mainiosti. Robin onkin todella innoissaan järsinyt sylissäni tätä korua. Meille tämä musta väri oli ehdoton, sillä meidän minimies on kiinnostunut ainoastaan mustista tavaroista. Kaukosäädin, johdot, imuri jne. kiehtoo hurjasti. Ajattelin että hän kiinnostuisi tästä korusta mikäli se olisi kokonaan musta ja kyllä - kiinnostunut on! Nämä silikonikorut on valmistettu Suomessa, niissä on kestävä satiininaru ja takana turvalukko mikä napsahtaa tarvittaessa auki.
Jos tuotteet kiinnostavat tai voisit ajatella näitä vaikkapa lahjaksi jollekin, niin Oot niin ihana koko valikoimasta saat -15% alennuksen alekoodilla IHANAONNELLISUUS. Tarjous on voimassa 17.03.2019 asti.


Kommentit

Suositut tekstit