yksivuotias

Tänään on kyllä ollut erilainen maanantain aloitus. Meillä nimittäin asuu nykyään kaksi taaperoa! Robin on tänään yhden vuoden ikäinen. Miten aika juokseekaan näin nopeaan? Eilen oli äitienpäivä ja otettii Robinista kuvat (ihan vain kotona). Samassa kohdassa kuin Alinan kuvat joskus, samalla rahilla, saman lampaantaljan päällä. Nyt kuvat pitäisi vain teettää, laittaa yksi kehyksiin ja lähettää muut Robinin kummeille, isovanhemmille, tädeille jne. Vielä ei kuitenkaan ole kiirettä, sillä juhlimme syntymäpäivää vasta lauantaina 25. toukokuuta. Eipä siihenkään ole enää kauaa aikaa, jee! Juhlista teen tänne sitten erikseen oman postauksen.

Tänään ei hirveästi juhlita, sillä Robin ei ymmärrä syntymäpäiväänsä + plus koska on maanantai, Jose on töissä. Lisäksi minulta poistettiin aamulla melko kivuliaasti (puudute ei toiminut) viisaudenhammas -joten en voi edes syödä ruokaa (paitsi mössöruokaa). Nyt loikoillaan kotona ja askarrellaan Alinan kanssa Robinille kortti.

Eipä tässä kummempia. Oli vain pakko tulla kirjoittelemaan heti tänne bloginkin puolelle, että meidän minijäbä on nyt jo 1 vuotta! Ihan uskomatonta, miten nopeasti aika menee. Haikein mielin jätän vauvavuoden taakse. 


"Muistan kun kannoin sinua ensimmäistä kertaa. Olit aivan pikkuinen. Rakastin sinua jo silloin. Rakastan sinua tänään ja huomenna. Rakastan sinua ikuisesti. Hyvää syntymäpäivää Robin."


Kommentit