10 outoa faktaa minusta

1. Vinot taulut. Olen sitten kuinka hienossa tapahtumassa tahansa - taulut pitää suoristaa. Esimerkkinä se, kun olimme kesäkuussa paappani muistotilaisuudessa ja olimme syömässä, pappi huomasi että tuijotin edessäni olevia vinoja tauluja. Hän naurahti ja sanoi, että voin mennä suoristamaan ne. Naurahdin takaisin, että ei minun tarvitse. Kun lähdimme tilaisuudesta, kävin suoristamassa taulut...


2. Nyt tulee ehkä pieni yleistys, mutta monille naisille kynnet ovat tärkeät. Ne ovat osa kauneutta ja varsinkin todella naisellisilla naisilla kynnet pitää olla aina lakatut ja pitkät. Koen olevani melko naisellinen tyyliltä ja luonteelta, mutta kynsistä en välitä. Olen repinyt kynsiä niin kauan kuin voin muistaa ja ne ovat melkein aina jostain pienesti jopa tulehtuneet - ja rumat kuin mitkäkin. Vihaan pitkiä kynsiä, ne on vain tiellä.


3. Pakkomielle nimetä kaikki. Jos puhutaan lapsuuden leluista (pehmolelut, nuket, barbiet, ponit ja autot) muistan vieläkin kaikkien nimet. Koska kaikilla oli nimet. Jos toisitte eteeni nyt kaikki vanhat leluni niin osaisin aika äkkiä luetella kaikkien nimet. Ja esimerkiksi nukkeja minulla oli (on edelleen kotikotona) paljon! Kuvassa Alinan barbie, minkä Alina nimesi tätinsä mukaan (Netta). Onneksi - koska olisin nimennyt sen muuten itse.


4. Tuntuu, että olen syntynyt väärällä aikakaudella. Nykyajan musiikki... Naah. Toki on joitain poikkeuksia, mutta eniten fanitan 60- 70- ja 80-luvun musiikkia. Josen kanssa nauretaankin, että olen selkeästi elänyt joskus 80-luvulla, koska minulla on hassuja "muistikuvia" niiltä ajoilta. Olen myös tartuttanut etenkin kasarin kuuntelun Joselle. 


5. Jose on kieltänyt minulta banaanin syömisen julkisesti. Koska noh, voitte ehkä kuvitella tavan tämän näköisen banaanin syömiselle. En voi sille mitään, banaani on pakko syödä noin - muuten se ei maistu yhtä hyvälle! Toivottavasti muillakin on yhtä outoja juttuja...


6. Horoskoopit. Aina jos joku kysyy/jossain kysytään horoskooppia, en halua vastata. Olen syntynyt tammikuun alussa, vuonna 1996. Meidän horoskoopeissa olisin kauris, mutta en todella ole! Lukekaas vaikka sen kuvaus - se ei ole yhtään minä. Sen sijaan Kiinalainen horoskooppi kuvastaa erittäin hyvin minua. Kuva alapuolella kertoo, mikä eläin olen Kiinalaiselta horoskoopilta, hihi. Jos joku kuvastaisi minua perinteisissä horoskoopeissa, niin varmaankin jousimies.


7. Silmäni ovat kameleontit. Riippuen meikistä, silmien kosteudesta, ja valaistuksesta - silmäni ovat joskus vihreät ja joskus siniset. Jos joku kysyy minkä väriset silmät minulla on, vastaan että vihreät. Hyvin vaaleat, paksulla mustalla rajalla - mutta vihreät. Etenkin kuvassa punaisen luomivärin kanssa silmäni näyttävät supervihreiltä!


8. Pakkomielteenä numero kolme. Siis joskus tilanteeni oli niin paha, että räpsytin valoja huoneessani aina kolme kertaa ennen kuin menin nukkumaan. Ongelmiako? Kyllä. Enää en käyttäydy noin pahasti, mutta tiedostamatta syön esimerkiksi popcornia (tai mitä vain!) aina kolme kerrallaan. En itse edes huomaa tätä, mutta Jose välillä huomauttelee ja nauraa asialle. Jos juon mehua, hörppään aina kolme kulausta per kerta. Jos syön ranskalaista, katkon sen suussani kolmeen osaan. Ja näin edelleen, tätä voisi jatkaa loputtomiin.


9. Tämä seuraava ei sinänsä ole minun aiheuttama outous tai tapa, vaan oikeasti ärsyttävä ja outo ongelma. Tässä alla näette (hyvin pikaisesti otetun) kuvan minusta. Täysin sama ilme ja sama kuvakulma. Kumpaakaan ei ole muokattu. Miten kuvat eivät näytä edes kaksosilta?! Ymmärrän että takakamera on tarkempi ja tuo kontrastit esille enemmän, mutta en ole nähnyt kenelläkään muulla näin isoa eroa kasvoissa kun ottaa kuvan peilikuvalla vs. normaalisti. Suuni on hassusti vinossa, nenänikin on vino ja kulmakarvat ovat ihan hassut! Onneksi kaikki keiltä olen kysynyt sanovat, että näytän livenä kuulemma paljon enemmän tuolta miltä etukamera -versiossa. Ps. Fun fact: Otan Instagramiin kuvat aina etukameralla, vaikka ne eivät olisi selfieitä.


10. Viimeinen outo fakta on, että minulla lukee papereissa lääkärin lause siitä, etten saa ikinä ajaa avoautoa/olla kyydissä avoautossa. Minulla diagnosoitiin jo 12-vuotiaana ensimmäinen mysteerinen rintatulehdus ja myöhemmin toiseen rintaan tuli fibroadenooma (mikä poistettiin), joten minun pitää välttää tuulisia paikkoja, enkä saa olla esimerkiki kauaa kylmän ilmastoinnin läheisyydessä. Avoautossa olisi todella petollista olla minun tapauksessani, jollen haluaisi rintatulehduksia takaisin. Nooh, onneksi en tykkää avoautoista. Joten en kai menetä mitään.


KUULOSTIKO MIKÄÄN NÄISTÄ OUTOKSISTA TUTULTA? JOS EI, NIIN MITÄ OUTOJA TAPOJA SINULLA ON? OLISI HAUSKAA KUULLA!


Kommentit

Suositut postaukset