blogi hiljenee

Heippa! Siitä on jonkin verran aikaa (kuukausi) kun kirjoitin tänne viimeksi. Syyskuussa ei ole tapahtunut oikein ihmeempiä. Kävin 24h risteilyllä serkkuni ja siskoni kanssa Virossa, mikä oli kiva piristys alkavaan syksyyn. Lisäksi meillä on ollut paljon syysretkiä perheen kanssa, löydettiin yhdellä kerralla jopa suppilovahveroita! No, niitä en voi nyt syödä sillä minulla alkoi uusi ruokavalio. Vähän testailen lääkärin ja ravitsemusterapeutin tuella ruoan kautta, mikä vaivaa. Eli tässä nyt on melko kurinalainen ja rajattu ruokavalio seuraavan kuukauden ajan. Kerran olen vähän sortunut, kun join appelsiinimehua 1dl sijaan 2dl. Hupsista.

En tiedä johtuuko väsymys ruokavaliosta ja sen tuomasta energianpuutteesta, vai ihan vain siitä että valon määrä on vähentynyt nyt lokakuussa. Olen kuitenkin henkisesti todella hyvinvoiva ja fyysinen kuntokin alkaa olla parempi, kuin esimerkiksi viime vuonna. Inspiraatio ei vain oikein kukoista, minkä vuoksi blogikin on ollut hiljainen. Aiheita minulla on, esimerkiksi Alinan Frozen-synttärit, mutta ei ole oikein kiinnostusta tehdä blogiin enää mitään.

Lukeeko kukaan enää blogeja?! 

Minulle on käynyt samoin kuin monille bloggaajille. Instagram on tullut ja vienyt mukanaan. Sinne saa helpommin rajattua yksityisyyttä (esim lasten) ja ne tarinat mitä sinne laittaa, pyörii vain 24 tunnin ajan. Lisäksi siellä pystyy puhumaan välillä videomuodossa ääneen, mikä on aika hauskaa! Isoin positiivinen asia Instagramin puolella on se, että siellä pystyy olla helpommin kontaktissa seuraajiin. Pystyy jutella, tehdä kyselyitä, kertoa asioita ja ylipäätään nähdä ketkä juttujani seuraa. Täällä blogin puolella juttelu on aika yksinäistä puuhaa. Olen saanut jo kivasti "Instagram-kavereita" ja olen parissa yhteisössäkin mukana. 

Olen ollut myös Perhekupla-yhteisössä mukana, mutta tein päätöksen kuukausien harkinnan jälkeen, että lähden yhteisöstä. Sain Perhekuplalta kokemusta, yhteistöitä ja tutustuin muutamiin huipputyyppeihin. Kuitenkin näin parhaaksi jatkaa omilla siivilläni, ilman stressiä postauksien määrästä jne.

Olen sellainen, että kun teen postauksen - panostan siihen kunnolla. Kun kirjoitan, en kuule enkä näe mitä ympärillä tapahtuu. Uppoudun postauksien tekemiseen täysin ja niissä saattaa mennä kolmekin tuntia putkeen! Tämä on minun viimeinen vuosi kotiäitinä, joten haluan antaa mahdollisimman paljon läsnäoloa perheelleni.

Lisäksi lasten yksityisyys tuntuu entistä tärkeämmältä. En tiedä mistä tämä kumpuaa, mutta tuntuu etten halua jakaa heistä oikein enää mitään nettiin. En, ennen kuin ovat itse tietoisia kaikesta tästä, esimerkiksi somesta. Ja mielestäni asiat pitää tehdä juuri miten itsestä tuntuu hyvältä. Tällä hetkellä ei tunnu hyvältä näyttää lapsista tunnistettavia kuvia esimerkiksi täällä blogissa tai Instagramissa. Ja näin edetään.

Näiden höpinöiden loppuun haluan kertoa, että blogini jää tauolle. Tauon pituus on x, eli en tiedä jatkuuko blogi vielä joskus vai oliko tämä tässä. Haluan kuitenkin pitää blogin avoimena, eli tämä on nähtävissä ja luettavissa kyllä. Uusia postauksia vain ei tule. Voi olla, että inspiroidun joskus uudelleen! Listasin tähän alas omia mietteitä ja syitä blogin hiljaisuudelle.
____________________________________
- Inspiraation väheneminen
- Vie liikaa aikaa 

- Instagramissa saa ihmisiin yhteyden paremmin
- Vaikeaa kun haluaa rajata lasten yksityisyyden

- Blogi ei poistu, tekstit edelleen luettavissa
- Blogi ei kuulu omasta tahdostani enää yhteisöön
- Blogi saattaa jatkua vielä joskus
- Kirjoittaminen jatkuu kyllä, mutta eri muodossa
_____________________________________

Jos meidän perheen arki, elämä ja kuulumiset kiinnostaa, niin seuraamalla minua Instagramissa - löytyy lähes päivittäistä höpinää ja toimintaa! Suora linkki Instagramiin löytyy myös täältä blogista. (Nimimerkki @emelianiemi) 

Kiitos jokaiselle lukijalle, kiitos yhteistyökumppaneille ja kiitos Perhekupla-kavereille. Ihanaa syksyä! ❤️

Kommentit

Suositut postaukset