20 rehellistä vastausta

Oon nyt ihan innostunut kaikenlaisista haasteista ja kyselyistä, sun muista. En tosin jaksa uskoa, että olisin ainoa. Mä tykkään tämmösistä kysy-vastaa postauksista ja lupasin itelleni, että teen tänne sellaista sisältöä mikä inspiroi nimenomaan mua.

Liekö korona syypää tähänkin. 

Meinaan, ei hirveästi ole isompiakaan aiheita juuri nyt mistä kirjoitella, kun kalenteri huokuu tyhjyyttään vellovan tilanteen vuoksi. Mutta! Asiaan. Näin tämmöisen haasteen Instagramissa mihin mutkin haastettiin ja ajattelin että hei, julkaisempas sen sittenkin täällä!

Pystytkö vastaamaan näihin valehtelematta? 20 kysymystä. 

Ps. Väitän, että pystyn. 

1. Mikä oli viimeisin asia, minkä pistit suuhusi? - Purkka, onneksi xylitolinen sellainen. 

2. Nukutko alasti? - Aina (kotona), muualla pyjamat päällä. 

3. Pahin fyysinen kokemasi kipu? - Kaikki varmaan olettaa, että synnytykset. Well no - vaan rintaan tehty paksuneulanäyte. 

4. Suosikkipaikka, missä olet käynyt? - Vaikea kysymys! Mutta Suomessa varmaan Porin saaristot tai Porvoo. Ulkomailla Mallorca.

5. Kuinka myöhään valvoit viime yönä? - Öhm. Kello yhteen yöllä. Ja sen huomaa.

6. Jos voisit muuttaa muualle, minne muuttaisit? - Villeimmissä unelmissa ranskan maaseudulle, mutta tosissaan ehkä Vantaan suuntaan jonnekin.

7. Kuka Facebook-kavereistasi asuu lähimpänä sinua? - Varmaankin mun sisko. En ainakaan tiedä muita. 

8. Kaksi suosikkielokuvaasi? - Titanic tottakai. Toisena kaikki Potterit. Mussa piilee pieni salainen Potternörtti. 

9. Mikä on lempivuodenaikasi? - Tää on aina vaikea, koska kaikissa on jotain ihanaa! Sanon että loppukesä. Eli ehkä syyskuu. Niin eli syksy. Mutta ei loppusyksy! 

10. Jos voisit saada minkä tahansa ammatin, mikä se olisi? - Supervilleissä unelmissa psykologi tai seksuaaliterapeutti. Villeissä unelmissa laulaja. Normiunelmissa neuvolatäti, eli terkkari äitiys- ja lastenneuvolassa. 

11. Minkä kirjan olet viimeksi lukenut? - Jos netistä luetut lasketaan, niin Prinsessa Ruusunen. 

12. Jos voisit puhua kenelle tahansa juuri nyt, kenelle puhuisit? - Varmaan äitille. Perus. Musta on äitiyden myötä kuoriutunut aika äidintyttö. Puhun äitille varmaan joka päivä jotain, yleensä kaikkea turhaa. Sori äiti! 

13. Kuuluuko ananas pizzaan? - On outoa, että tästä väitellään. Ananas voi kuulua pitsaan, mutta voi olla kuulumatta. Syön kyllä jos tarjotaan. Ps vähän häiritsee kun Suomessa sanotaan "pizza" tsetoilla. 

14. Sinulla on kaukosäädin. Mitä tv:stä tulee? - Youtuben meikkihömppää, Frendit tai Pikku kakkonen. 

15. Mikä on lempiruokasi? - Myös hyvin vaikea kysymys. Mutta lyhyesti juustot ja pastat. Ja salaatit.

16. Lempiasusi? - Kotona pörrösukat, pitsikimono tai pörrösaunatakki. Ihmisten ilmoilla mustat housut ja paita, missä on helmiä. 

17. Noloin asia elämässäsi? - Näitä on paljon! Mutta tiedättekö varmaan joku "pieraisin ihastuksen vieressä" -tyylinen. 

18. Kolme parhainta piirrettäsi? - Se, että pystyn asettumaan toisten ihmisten "kenkiin" ja pohtia ihmisten käyttäytymistä siten ja ymmärtämään paremmin. Se, että oon tosi ystävällinen kaikille. Se, että pärskyn huumoria (ainakin silloin kun tunnen olevani rennossa seurassa). 

19. Jos pukeutuisit yhteen väriin koko loppuelämäsi, mikä se olisi? - Jos näin olisi, niin toivottavasti ei olisi pitkä loppuelämä hehh. Mutta jos pakko sanoa joku, niin perus musta. Neutraali.

20. Pahin paheesi tällä hetkellä? - Suihkussa lämmittely. Joskus selaan puhelintakin suihkussa. Tarviin varmaankin terapiaa. 

Tässä vähän tietoa musta hauskalla tavalla (tai ainakin omasta mielestä hauskalla). Oliko näissä jotain yllättäviä vastauksia vai oliko vastaukset ihan oletettuja?

Haastan tähän mukaan kaikki blogeja lukevat, blogeja pitävät, tai instagramissa olevat tyypit!- Emilia

Kommentit

Suositut postaukset