Lasten välikausivaatteet - Kevät on haastava

Talvi on vaihtunut kevääseen ja vaikka eilen aamulla täällä Tampereella paukkui pieni pakkanen, niin yleisesti aurinko lämmittää jo kivasti päivisin. Ja tämä kauan odotettu valoisuus. Kahdeksalta illalla on vielä valoisaa, niin ihanaa! Kevät on siitä haastava, että useinkaan ei tiedä miten pitäisi pukeutua. Joskus tuntuu aamulla, että toppatakki on ainut oikea vaihtoehto, mutta sitten päivällä koko kroppa hikoilee. Ihan pelkästään aikuisena on vaikeaa päättää mitä itselleen pukee keväällä ulos päälle - saati sitten se, mitä pukisi lapsilleen. 

Kerrospukeutumisen puolesta.

Alle t-paita, päälle pitkähihainen, sitten fleece ja sitten vk-haalarit. Joskus jätetään haalarit pois jos puetaankin kuravaatteet. Tai, jos kuravaatteissa on fleecevuori, niin jätetään haalarien sijaan fleecet alta pois. Välillä paidan alta unohtuu t-paita, mutta usein se siellä alla on. Näin meillä puetaan huhtikuussa lapset. Kerrospukeutuminen on helppoa, kun vaatetta voi aina lisätä tai ottaa pois.

Kirpparilta, anopilta ja osa ostettu itse.

Mä en ole mikään "merkki-ihminen". En välitä onko meidän lasten vaatteet Gugguun, Metsolan vai Lindexin alennusmyynneiltä ostettu. Kunhan kuosi on kiva ja vaate on ehjä. Jos jotain merkkiä hehkuttaisin, niin Newbie. Ihania kuoseja, kauniita värejä ja hyvä hinta-laatusuhde. Anopilta saatiin Metsolan pipot lapsille ja ne on ollut yksiä tämän talven hittikamppeita meillä. Joka päivä päässä ja venyy sen verran, että varmasti mahtuu vielä ensi syksynäkin päähän. Sen vain kyllä huomasin, että vaikka kuinka onkin kallis merkki - niin nuokin nukkaantuu. Jo pari kertaa saanut ajaa nukkakoneella molemmat pipot. 

Robinilta puuttuu vielä kevättakki.

Ajattelin, että sen enempää selittämättä otan kuvat meidän lasten ulkovaatteista, mutta tajusin että yksi vaate vielä uupuu. Robinin takki. Se on jo tilattu, mutta posti ei ole vielä saapunut. Se on semmoinen ohut beige nallehuppuinen takki kevääksi. Vk-housut löytyy kaapista, mustat Alinan vanhat. Ne menee sitten kivasti takin kanssa kylmemmillä ilmoilla.

Lasten välikausivaatteet kuvin.
Tosiaan kuvista löytyy ulkoiluvaatteet kypäriä unohtamatta. Alimmassa kuvassa Metsolan pipot ja Prismasta ostetut mustat kaulurit. Sitten löytyy alhaalta ylhäälle päin mentäessä kaikessa realistisuudessaan lasten kengät (Robinilla kahdet). Ehkä pesua vailla olisi, heh. Sitten on fleecet, mitkä on paljon käytössä. Välikausihaalarit molemmille, sekä Alinan kaksiosainen vk-setti.  Sitten löytyy kumpparit (Robinilla myös samanlaiset valkoiset kuin Alinalla, mutta vielä liian isot). Kypärät, sadeasut kurahousuineen ja lopuksi kevyemmät hanskat kurahanskojen alle. Ai niin ja ohuet pipot löytyy myös, mitkä on ostettu siksi, että ne mahtuu kypärien alle. Kuvassa vierellä nahkahanskat, vähän kylmemmille säille. Toppahanskat on myös välillä vielä käytössä, mutta niitä en kuvannut tähän.

Lasten kevätpukeutuminen. Uhka vai mahdollisuus?

- Emilia

Kommentit

Suositut postaukset