Miten meni maaliskuu? - Meidän kuulumisia

Talviset vaatteet on nyt pakattu varastoon talteen ja välikausivaatteet on otettu esille. Pääsiäinen on vietetty ja se on sellainen "kevään merkki" - sen jälkeen voi sanoa, että on kevät (vaikka lunta vielä sataisikin maahan). Maaliskuu oli melkoisen uuvuttavaa aikaa meidän perheessä, mutta ei ainoastaan negatiivisella tavalla. Ajattelin vähän kertoa, mitä meille nyt kuuluu.

Näyttöjä ja tarjouksia.

Kuten blogini kuvauksessakin kerron, me ollaan hiljalleen kasvatettu säästöjä että voitaisiin luopua vuokra-asumisesta. Vuokralla asuminen sopii joillekin, mutta meille tämä tuntuu siltä että joka kuukausi asumiseen käytetyt rahat vain katoaa. Sen sijaan, että rahoilla maksaisi lainaa pois ja saisi jossain kohti asunnon täysin omaksi. Meille tilanne on sen verran vaan haastava, sillä meitä on neljä ja asutaan Tampereella (kallista seutua). Lisäksi meillä on tiettyjä vaatimuksia: rivitalo, kaksi/tai kolme makuuhuonetta, sauna, kaksi vessaa ja mieluiten ei alle 2000-luvulla rakennettua. Yhden tällaisen jo löysimme, mutta joku tarjosi enemmän. Huomenna menemme katsomaan seuraavaa, kivaa! Tällä kertaa tiedämmekin jo vähän, miten asiat etenee. Edellinen kerta oli meille nimittäin ihan ensimmäinen.

Stressiä, etäopintoja ja lääkelaskuja.

Tietäjät tietää, että matikka ei ole oikein mun vahvuuksia. Looginen ajattelu ja päättely on sellainen kaksikko, mitkä ei yhdisty mun aivoissa - ainakaan kovin helposti. Koronan tuoma etäopiskelu on nyt tässä jaksossa tuntunut ja kovaa. Lääkelaskut tuottavat vaikeuksia, sekä ylipäätään se kun ei pääse harjoittelemaan käytännön harjoituksia... Esimerkiksi verenpaineen mittausta. Yritän olla valittamatta ja pyrin ajattelemaan, että kaikki me ollaan samassa veneessä. Nyt mennään näin ja kyllä mä varmasti tentit läpi pääsen. Kai.

Altistuminen ja kuumeilu.

Olihan meillä tässä Robinin karanteenikin maaliskuussa. Yhdeksän päivää täytyi olla kotona, mutta onneksi päiväkodista tullut altistuminen olikin vaaraton. Eli ei tarttunut Robinille. Nyt pääsiäislomalla Alina oli kuumeessa (varmaan kolmatta kertaa koko elämänsä aikana) ja käytiin koronatestissä. Tulos oli negatiivinen ja kuumekin hellitti loppulomaa kohden. Nyt toivotaan, että kevään flunssat oli sitten siinä.

Inspiraation puute.

Blogissa on ollut nyt normaalia hiljaisempaa, koska en yksinkertaisesti keksi aiheita. Innokkuutta löytyy, mutta tekstiä ei synny. Se on varmaan se, kun ei hirveästi nyt tee mitään ihmeellistä tai käy missään. Päivät vietetään kotona ja kotia kyllä sisustelen aina silloin tällöin. Naapurissa käyn välillä "juoruamassa" ja kerran kävin laulutunnilla. Muuten oikeastaan ollaankin vain kotona etäluennoilla ja siivoamassa. Ruokaostoksetkin tilataan kaupasta nykyään.


Juuri nyt toivon lämmintä kesää ja menestystä opintoihin 🌼 Ja ehkä vähän sitä, että saataisiin meille oma koti. Nyt kouluhommien pariin!

- Emilia

Kommentit

Suositut postaukset